Language:
switch to room list switch to menu My folders
Go to page: [1] 2 3 4 5 ... Last
↑↑↑ Old messages ↑↑↑            ↓↓↓ New messages ↓↓↓
[#] Thu Jun 05 2014 12:13:52 EDT from christoph.larsen @ Uncensored

Subject: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Dear All,

I have some weird issue using Citadel (lastest stable version) on FreeBSD 9 with latest updates. All mail listings are incomplete, stopping the listing some time in April, instead of reach today's date. Likewise, there are no navigation keys to walk from one page ot the next within the mail listings. These issues only affect mail, but render the use of Citadel's webcit as a webmail client pretty useless.

Mail is completely retrieved, when I use an external mail client, so the IMAP server works.

Am I missing something?

Thank you so much -

Chris



[#] Thu Jun 05 2014 12:17:39 EDT from christoph.larsen @ Uncensored

Subject: SSL/TLS support for LDAP authentication

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Dear All,

I have successfully installed Citadel using user authentication via LDAP talking directly to an OpenLDAP server, without using host authentication. However, I fail to set up ldaps, nor ldap via STARTTLS. There is no way to enter any such settings in the setup and configuration procedure for citserver, as it seems, or my attempts fail miserably. Non-encrypted LDAP authentication works nicely.

These issues should be governed by the OpenLDAP client installed on the same machine as Citadel - and it does a great job for other applications, happily using SSL as well as TLS. Is there anything I did miss?

Thanks a lot!

Chris



[#] Thu Jun 05 2014 14:53:01 EDT from dothebart @ Uncensored

Subject: Re: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 05 2014 12:13:52 EDT from christoph.larsen @ Uncensored Subject: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

Dear All,

I have some weird issue using Citadel (lastest stable version) on FreeBSD 9 with latest updates. All mail listings are incomplete, stopping the listing some time in April, instead of reach today's date. Likewise, there are no navigation keys to walk from one page ot the next within the mail listings. These issues only affect mail, but render the use of Citadel's webcit as a webmail client pretty useless.

Mail is completely retrieved, when I use an external mail client, so the IMAP server works.

Am I missing something?

Thank you so much -

Chris



hm, it has a limit of 10k entries; however, so far problems with *bsd in the past have been missing select handling; can you sniff whether all reaches webcit?



[#] Sun Jun 08 2014 09:55:57 EDT from christoph.larsen @ Uncensored

Subject: Re: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 05 2014 14:53:01 EDT from dothebart @ Uncensored Subject: Re: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

 

Thu Jun 05 2014 12:13:52 EDT from christoph.larsen @ Uncensored Subject: Incomplete display of mail listings in browser; missing navigation

Dear All,

I have some weird issue using Citadel (lastest stable version) on FreeBSD 9 with latest updates. All mail listings are incomplete, stopping the listing some time in April, instead of reach today's date. Likewise, there are no navigation keys to walk from one page ot the next within the mail listings. These issues only affect mail, but render the use of Citadel's webcit as a webmail client pretty useless.

Mail is completely retrieved, when I use an external mail client, so the IMAP server works.

Am I missing something?

Thank you so much -

Chris



hm, it has a limit of 10k entries; however, so far problems with *bsd in the past have been missing select handling; can you sniff whether all reaches webcit?



I can confirm that messages arrive happily, and get copied safely into sub-folders created under INBOX (or Mail). So, WebCit is certainly doing its job. I am moving my mails inside my INBOX into sub-folders to avoid the 10,000 entries limit. However, is there any way to increase the latter, for maximum scalability? Thanks a lot, Chris



[#] Wed Jun 11 2014 01:48:54 EDT from fstltna @ Uncensored

Subject: Copies of all mails going to admin

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

I have citadel set up on one of my hosts, but one thing i notice is that mails my joomla sends out get a copy going to my admin address, even when i am not on a bcc or cc address. Any ideas on why this is happening?

 

Marisa



[#] Thu Jun 12 2014 01:50:29 EDT from Christoph Larsen @ Uncensored

Subject: Re: SSL/TLS support for LDAP authentication

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Any ideas on this one anybody? I do not really understand the problem, as there is the standard OpenLDAP client doing all this... supposedly? Thanks!

Thu Jun 05 2014 12:17:39 EDT from christoph.larsen @ Uncensored Subject: SSL/TLS support for LDAP authentication

Dear All,

I have successfully installed Citadel using user authentication via LDAP talking directly to an OpenLDAP server, without using host authentication. However, I fail to set up ldaps, nor ldap via STARTTLS. There is no way to enter any such settings in the setup and configuration procedure for citserver, as it seems, or my attempts fail miserably. Non-encrypted LDAP authentication works nicely.

These issues should be governed by the OpenLDAP client installed on the same machine as Citadel - and it does a great job for other applications, happily using SSL as well as TLS. Is there anything I did miss?

Thanks a lot!

Chris



 



[#] Thu Jun 12 2014 06:19:53 EDT from Tristans @ Uncensored

Subject: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Hi Ppl

 

We have had a server that has been running for some time now and when it rebooted the webcit service disappeared. We have another server (cloned) that is still running without issues.

 

We ran chkconfig on this server and it shows that the webcit server is no longer there.

 

Server - Centos 6.5

 

How can we re-add this back to the services? Or do I have to install webcit again?



[#] Thu Jun 12 2014 07:23:22 EDT from fstltna @ Uncensored

Subject: Re: Copies of all mails going to admin

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Ok, i found what i think is the cause - if i submit a message using citmail that has the from address of a user in the database that user gets a copy of it probably to go in their "sent" folder. I have my citadel user account set to send a copy of any emails i get sent to my external address.

 

is there a way to stop these external mails being sent to my citadel account?



[#] Thu Jun 12 2014 07:29:51 EDT from the_mgt @ Uncensored

Subject: Re: SSL/TLS support for LDAP authentication

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 12 2014 01:50:29 EDT from Christoph Larsen @ Uncensored Subject: Re: SSL/TLS support for LDAP authentication

Any ideas on this one anybody? I do not really understand the problem, as there is the standard OpenLDAP client doing all this... supposedly? Thanks!

Thu Jun 05 2014 12:17:39 EDT from christoph.larsen @ Uncensored Subject: SSL/TLS support for LDAP authentication

Dear All,

I have successfully installed Citadel using user authentication via LDAP talking directly to an OpenLDAP server, without using host authentication. However, I fail to set up ldaps, nor ldap via STARTTLS. There is no way to enter any such settings in the setup and configuration procedure for citserver, as it seems, or my attempts fail miserably. Non-encrypted LDAP authentication works nicely.

These issues should be governed by the OpenLDAP client installed on the same machine as Citadel - and it does a great job for other applications, happily using SSL as well as TLS. Is there anything I did miss?

Thanks a lot!

Chris

Afaik, it just isn't implemented yet. If you want a workaround: Implement ldaps on OS level using PAM & nslcd (or whatever is state of the art atm). Then use the PAM auth mode of citadel.

Since Citadel atm does not pull any additional info out of LDAP, you are not losing anything here. I have this setup going with nlscd, the other (aledgedly better and more modern) stuff didn't work out.



[#] Thu Jun 12 2014 07:34:23 EDT from the_mgt @ Uncensored

Subject: Re: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 12 2014 06:19:53 EDT from Tristans @ Uncensored Subject: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

Hi Ppl

We have had a server that has been running for some time now and when it rebooted the webcit service disappeared. We have another server (cloned) that is still running without issues.

We ran chkconfig on this server and it shows that the webcit server is no longer there.

Server - Centos 6.5

How can we re-add this back to the services? Or do I have to install webcit again?

 

# chkconfig webcit on --level 35

The fine manual of RedHAt/Centos provides some info about the usage of this tool... ;)

On a sidenote: If something is blocking the port you had your webcit running on, it wont start. Asterisk has something starting on port 2000 sometimes.

Try manuall:

# /etc/init.d/webcit start

If that works, everything is fine.



[#] Thu Jun 12 2014 07:38:00 EDT from the_mgt @ Uncensored

Subject: Re: Copies of all mails going to admin

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 12 2014 07:23:22 EDT from fstltna @ Uncensored Subject: Re: Copies of all mails going to admin

Ok, i found what i think is the cause - if i submit a message using citmail that has the from address of a user in the database that user gets a copy of it probably to go in their "sent" folder. I have my citadel user account set to send a copy of any emails i get sent to my external address.

 

is there a way to stop these external mails being sent to my citadel account?

It is a feature that Citadel puts these messages into the "Sent" folder. But it should be smart enough to not forward those, or it should at least have an opt in/out feature. We need to wait for a core dev to say something about that.



[#] Thu Jun 12 2014 08:46:31 EDT from Naveen @ Uncensored

Subject: Support required for new instalation

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Hi,

We are looking to implement Citadel in our small company, and want some support from a professional who can do the same for us and support us during changes

 

Looking forward to a reply



[#] Thu Jun 12 2014 09:42:00 EDT from Tristans @ Uncensored

Subject: Re: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

 

Thu Jun 12 2014 07:34:23 EDT from the_mgt @ Uncensored Subject: Re: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

 

Thu Jun 12 2014 06:19:53 EDT from Tristans @ Uncensored Subject: Citadel Rebooted and webcit service disappeared

Hi Ppl

We have had a server that has been running for some time now and when it rebooted the webcit service disappeared. We have another server (cloned) that is still running without issues.

We ran chkconfig on this server and it shows that the webcit server is no longer there.

Server - Centos 6.5

How can we re-add this back to the services? Or do I have to install webcit again?

 

# chkconfig webcit on --level 35

The fine manual of RedHAt/Centos provides some info about the usage of this tool... ;)

On a sidenote: If something is blocking the port you had your webcit running on, it wont start. Asterisk has something starting on port 2000 sometimes.

Try manuall:

# /etc/init.d/webcit start

If that works, everything is fine.



Hi

 

Well managed to check. It is there, but still does not open under firefox - local 127.0.0.1:2000 - but cannot bind the port says already in use. Also all the services are running.

This is the current message showing:

 This program was unable to connect or stay connected to the Citadel server. Please report this problem to your system administrator.
Read More...



[#] Fri Jun 13 2014 01:02:27 EDT from fstltna @ Uncensored

Subject: Re: Copies of all mails going to admin

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Ok then, why do they end up in the inbox and not the sent folder?



[#] Fri Jun 13 2014 03:32:20 EDT from gamarra @ Uncensored

Subject: citadela and SLES 11 SP3

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

how can i install citadela on SLES 11 SP3?



[#] Fri Jun 13 2014 05:04:31 EDT from "ferriswheel" <ferriswheel@jetechserv.com> to Citadel <citadel_support@citadel.org>

Subject: citadel mailing list confirmation message

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

hello,

two questions:

- can a no-reply@citadel.example.com address be configured in citadel for the mailing list confirmation message?

- can the text of the confirmation message be customised and if yes is the relevant file?


regards


john

[#] Fri Jun 13 2014 10:30:36 EDT from gangnamstyle @ Uncensored

Subject: Re: fetching POP3 fails

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Mon Jun 02 2014 11:24:49 EDT from gangnamstyle @ Uncensored Subject: fetching POP3 fails
 
I set up a new server (basic ubuntu 12.04 server) and installed Citadel with the easy install script.

sry, it was 14.04

also, sending mail to an SMTP smarthost doesn't work either

I'll spare you the details, since I'm obviously only talking to myself here anyway...

thx for the great help



[#] Tue Jun 17 2014 20:15:03 EDT from kmccmk9 @ Uncensored

Subject: Install Trouble on Mac OS

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Hello, so I am trying to get this to install on my Mac. I meet all requirement and I'm trying to use the curl command here on this site. It starts the installation fine but then seems to fail when it gets to installing libcurl. Below is my log file, any idea what's wrong? (I am running as sudo)

 

checking curl version... 7.26.0
checking build system type... x86_64-apple-darwin10.8.0
checking host system type... x86_64-apple-darwin10.8.0
checking for style of include used by /usr/bin/make... GNU
checking for gcc... gcc
checking for C compiler default output file name...
configure: error: in `/tmp/citadel-build.11208/curl-7.26.0':
configure: error: C compiler cannot create executables
See `config.log' for more details.
Operating system:



[#] Wed Jun 18 2014 03:19:23 EDT from dothebart @ Uncensored

Subject: Re: Install Trouble on Mac OS

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

May I focus your research on these two lines?

Tue Jun 17 2014 20:15:03 EDT from kmccmk9 @ Uncensored Subject: Install Trouble on Mac OS

Hello, so I am trying to get this to install on my Mac. I meet all requirement and I'm trying to use the curl command here on this site. It starts the installation fine but then seems to fail when it gets to installing libcurl. Below is my log file, any idea what's wrong? (I am running as sudo)

 

checking curl version... 7.26.0
checking build system type... x86_64-apple-darwin10.8.0
checking host system type... x86_64-apple-darwin10.8.0
checking for style of include used by /usr/bin/make... GNU
checking for gcc... gcc
checking for C compiler default output file name...
configure: error: in `/tmp/citadel-build.11208/curl-7.26.0':
configure: error: C compiler cannot create executables
See `config.log' for more details.
Operating system:



 



[#] Wed Jun 18 2014 23:40:22 EDT from kmccmk9 @ Uncensored

Subject: Re: Install Trouble on Mac OS

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

I did notice those lines as well. However, it doesn't tell me where that config.log is to find out why gcc failed. It clearly says that I have gcc so it shouldn't have failed on the basis of it not being installed. Where is the config.log? I will gladly post it, I checked under /var/log as well.



Go to page: [1] 2 3 4 5 ... Last